ZMLK De Meidoornschool

Nieuwsbrief september 2017

Nieuw schooljaar

Met enthousiasme zijn alle collega’s aan het nieuwe schooljaar begonnen.

Afgelopen maandag zijn ook de leerlingen weer van start gegaan.

We gaan er samen een goed jaar van maken waarin het werkplezier een grote rol mag spelen.

Website

Nieuwsbrief kwijt of niet ontvangen? Graag attenderen we u op de website van de school. Hier vindt u het meest actuele nieuws maar ook de informatie vanuit de groepen, daarnaast zijn er prachtige foto’s van allerlei activiteiten te vinden waar u vast veel plezier aan zult beleven.

Ouderportaal

In het ouderportaal stelt de school informatie beschikbaar voor ouders. U kunt er nieuwsberichten vanuit de groep maar vooral ook individuele gegevens van uw eigen kind vinden. Van testresultaten tot verzuim, kortom er staat veel in. Indien u problemen ondervindt met het ouderportaal of indien u uw inloggegevens kwijt bent kunt u dit telefonisch doorgeven.

Informatieve ouderavond ‘De Vreedzame school’.

Nogmaals herinneren we u eraan dat de informatieve ouderavond voor het SO en VSO gepland staat op donderdag 28 september 2017, aanvang 19.00 uur. U ontvangt voor deze avond een aparte uitnodiging. Het thema is ‘De Vreedzame school’. Dit thema is gekozen omdat we als school hiermee van start gaan.

Bijbelvertelrooster

04 september: De tien meisjes

11 september: De talenten

18 september: Het verloren schaap

25 september: De wijze en de dwaze bouwer

Even voorstellen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Janka Lanting, ik woon in Ter Apel met mijn man, 2 kinderen, 2 honden en 2 konijnen. Ik ben werkzaam bij MEE Groningen en vanuit deze organisatie mag ik

Schoolmaatschappelijk Werker zijn op de Meidoornschool.

Naast de Meidoornschool werk ik ook op Ubbo Emmius afdeling Praktijkonderwijs in Stadskanaal. In Groningen werk ik op verschillende scholen bij Stichting WIJ.

 

Weggeefwinkel

De winkel om gratis kleding af te halen is weer geopend vanaf 18 september. Kleding kan uitgezocht en meegenomen worden door de voucher in te leveren.

Recent nieuws

20
jul

Schoolkrant juli online

De prachtige zomer schoolkrant juli 2017 staat online. De moeite waard!  

Lees meer »

» Meer nieuws