ZMLK De Meidoornschool

Groep VSO 3

VSO 3

 

VSO 3 is een groep met 12 leerlingen met een leeftijd van 15 t/m 17 jaar. De meeste leerlingen lopen 2 dagen stage en of LOL-stage (maandag en dinsdag), de andere dagen gaan ze naar school (woensdag, donderdag en vrijdag).

 

Tijdens de LOL-stage (leren op locatie) gaan de leerlingen van VSO 3 met een assistent naar zorgcentrum de Beukenhof of camping de Kapschuur om daar werkzaamheden uit te voeren.De dinsdagochtend gaan leerlingen naar het Refaja ziekenhuis of naar de Jumper onder leiding van een assistent.

 

Juf Sabine is de juf van VSO 3 op de woensdag, donderdag en vrijdag en wordt deze dagen in de groep bijgestaan door juf Regina. De groep bestaat op dit moment uit 4 meiden en 8 jongens. Dit schooljaar loopt op de donderdagochtend en de vrijdagochtend meester Jeroen bij ons stage.

  

Leerlingen van VSO 3 volgen lessen in de klas en praktijklessen. De lessen die in de klas worden gegeven zijn; taal, niveaulezen, rekenen, sociale redzaamheid, voorbereiding op dagbesteding en arbeid, EHBO, geschiedenis en wereld oriëntatie

De praktijklessen zijndienstengroep, tuinonderhoud, tuinonderhoud bij het Pagecentrum,fietstechniek, houtbewerking, koken en ICT. Op vrijdag verzorgen leerlingen van VSO 3 en VSO 4 de catering binnen de school. Tijdens de praktijkvakken werken de leerlingen aan doelen. Aan het einde van het schooljaar kunnen leerlingen certificaten halen voor de behaalde doelen.

Recent nieuws

23
feb

Nieuwsbrief maart 2018

De nieuwsbrief van maart 2018 staat online.    

Lees meer »

20
feb

Projectweek Vervoer VSO brugklas

Er staat een nieuw fotoalbum online van VSO brugklas.

Lees meer »

» Meer nieuws